AnsattePetter Steen Angell

Petter Steen Angell

Har faktisk glimt i øyet! Petter er strukturert og pirkete. Med sin erfaring fra IT-verden i offentlig og privat sektor, samt noen år som fotograf, er han den rette til å lede webutviklingsprosjekter. Petter har alltid en kopp kaffe på pulten, og knasker gjerne noen mandler ved siden av for å holde konsentrasjon og blodsukkeret på riktig nivå. Så…

Turid Opland

Turid Opland

Omgjengelig. Strukturert. Kreativ. Humørspreder. Turid har utdannelse og erfaring innen grafisk design fra Oslo og Firenze, og med sin lange erfaring har hun uvurderlig kunnskap om reklamefaget. Hun er en stor ressurs på det kreative området, og er like dyktig på form som på idé. I tillegg jobber hun som ­prosjektleder og kundekontakt, og sørger for knirkefri kommunikasjon mellom kunde og reklamebyrå. Turid har noe som ser ut til å være evigvarende godt humør, men beholder hele veien beina plantet godt på bakken.

 

Lena Marie Pedersen

Lena Marie Pedersen

Erfaren. Strukturert. Arbeidssom. Humørfylt. Lena er Fonnfjells lune østlending, som jobber som grafisk designer og mediegrafiker. Med stødig hånd og et smil om munnen brekker hun aviser og annonser for våre kunder. Lena har lang erfaring fra avisbransjen, blant annet fra lokalavisa for Nes på Romerike, Raumnes AS. I ettertid har hun utdannet seg videre innen grafisk design på Norges Kreative Høgskole. Hun er i tillegg en habil illustratør og har mye på hjertet. Lena har alltid godt humør og gyver løs på alle oppgaver med godt mot og en solid kompetanse.

Heidi Bjørnås

Heidi Bjørnås

Interessert. Systemert. Mangfoldig. Trivelig. Heidi har lang erfaring fra kontorfaget, og holder orden på kontortjenestene for Fonnfjell Reklamebyrå og flere aviser. Med stålkontroll sørger hun for at såvel abonnenter som annonsører får det de betaler for, og er et blidt og trivelig kontaktpunkt mellom kunde og leverandør. I tillegg har hun vært aktiv som journalist og tekstforfatter, og fungerer som vår faste korrekturleser. Heidi er kunnskapsrik og allsidig, men omtaler seg selv beskjedent som «Fonnfjells potet».

 

Hans Jørgen Renå

Hans Jørgen Renå


SamarbeidspartnereRolf Pedersen

Rolf Pedersen

Strategisk. Erfaren. Kunnskapsrik. Kontaktskapende. Med flere tiår som henholdsvis eier, kommunikasjonsrådgiver, administrerende direktør og arbeidende styreleder fra Bennett Reklamebyrå i Trondheim, er Rolf en bunnsolid skikkelse i reklamebransjen. Med sitt enorme nettverk oppretter han forbindelser mellom de riktige menneskene på de riktige områdene. Nå fungerer han som en av våre faste samarbeidspartnere for å skape det beste grunnlaget for våre kunder.