Om 
Brosjyre-ferdig_liten_02  
Produktet blir aldri bedre enn prosessen bak Fonnfjell Reklamebyrå er en iderik og strategisk samarbeidspartner som ­legger vekt på relevant kreativitet som et middel til å skape god og effektiv kommunikasjon. Jo tidligere vi kommer inn i ­prosessen, desto bedre kan du utnytte vårt kunnskap. Det spiller ingen rolle hvor spektakulære fotoene er eller hvor mange trykktekniske finurligheter man har tatt i bruk; gjør man ikke jobben riktig i forkant, vil man ikke oppnå ønsket effekt. Derfor er vi i Fonnfjell Reklamebyrå opptatt av ­prosessen bak: av å avdekke målgruppen, holde fokus på kundens kunde og sørge for sammenheng ­mellom budskap, utforming og mottaker.
Ingen hyllevarer Hos oss finnes det ingen ­fysiske produkter utstilt til salg i en hylle. Det vi ­tilbyr ­finnes i hodene våre, og er et resultat av ­ut­dannelse, erfaring og en overflod av skaperglede. Det endelige resultatet kan være konkrete produkter, men kunnskapen om fag­feltet vårt ligger alltid som grunnlag for en hver jobb vi utfører. Et åpent samarbeidsmiljø og en bevisst holdning til hver enkelt ansatt gjør det mulig for oss å ­utnytte det brede spekteret av kompetanse og personlige egenskaper som finnes tilgjengelig i byrået. Vi har et godt utvalg gode hoder som fungerer sammen. Gode idéprosesser og aktiv bruk av vår samlede kunnskap om alt fra design til mediekunnskap og kommunikasjonskanaler legger grunnlaget for ­løsninger som inspirerer, engasjerer og – ikke minst – fungerer.
En kopp kaffe Vi er stadig på utkikk etter nye utfordringer, og ­ønsker hjertelig velkommen til alle som kan tenke seg et ­uformelt møte over en kopp kaffe. Det trenger ikke å være et konkret problem du ønsker å diskutere. Kanskje du bare vil lufte noen løse tanker med en sparrings­partner, eller kanskje du ønsker nye innspill til et ­allerede bearbeidet problem. Hvordan det enn er, send oss en mail, ta en ­telefon ­eller kom innom kontoret vårt i 4. etasje på Torgkvartalet midt i Stjørdal sentrum. Vi kan også komme til deg for en ­utforpliktende prat. Det er alltid hyggelig med en kaffekopp.