Vi har kampanje på:
Standard, Utvidet eller Enkel nettside!
Varer til 15. desember 2023!

Standard 5.900,-

Meny
Forside med bilde og introtekst
Kort om tjenester/produkter
«Call to action»

Om oss – bilde og tekst

Kontakt oss – bilde og tekst
Kontaktopplysninger/skjema

Kolofon med firma- og kontaktopplysninger, linker til sosiale medier eler annet.

Utvidet 9.900,-

Det samme som «Nettside Standard» men i tillegg har vi forberedt nettsiden til å kunne utvides med mere informasjon, bilder og illustrasjoner for produkter, tjenester og ansatte.

Ønsker du å publisere egne nyheter eller innlegg og dele disse på sosiale medier er dette pakken for deg. Innholdet publiserer du selv med hjelp av instruksjonsvideoer vi har laget.

Enkel 3.900,-

Nettside Enkel baserer seg på WordPress og etableres på kundens webhotell som våre andre pakker. Her setter vi sammen 1 side med det mest nødvendige innholdet på.

Denne kan i senere tid utvides til pakkene «Standard» eller «Utvidet».

Utseende, grafisk profil, logo

Har dere allerede en grafisk profil benytter vi farger og skrifttyper ut ifra dette. Om dere ikke sitter på noe slikt finner vi en fargepalett og skrifttyper som fungerer for ditt formål. Har du en logo benytter vi denne, og om ikke, designer vi en*.

SEO, trafikkanalyse og sikkerhet

Søkemotoroptimalisering og trafikkanalyse

Vi hjelper til med å få nettsiden registrert i Google Search Console slik at den blir indeksert og gjenfinnbar på Google. I tillegg registrerer vi siden i Google Analytics slik at trafikken til og på siden kan følges med på.

Sikkerhet

Vi utvider nettsiden med et verktøy som bidrar til å stenge ute uvedkommende samt gjøre det vanskeligere å hacke. Det er aldri noen garanti for at dette ikke kan skje.

 

Månedlig vedlikehold*

Sikkerhetskopi

Vi sørger for at det finnes sikkerhetskopi av ditt nettsted.

System- og sikkerhetsoppdateringer

Wordpress er et levende publiseringsverktøy og oppdateringer til kjerne og moduler kommer jevnlig. Vi følger med på dette og sørger for at nettsiden din er oppdatert til enhver tid.

Besøksstatistikk

Vi sender deg en oversikt over besøk på din nettside.

* Webhotell: Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere. Vi er behjelpelige med valg og igangsetting. Pris på webhotell inngår ikke i våre pakker. Generelt sett er webhotell en lav kostnad.

* Månedlig vedlikehold: Vi utfører månedlig vedlikehold på nettsiden. Tjenesten koster kr. 299,- pr mnd og faktureres foskuddsvis med 3 måneder.

* Logo: Design og utvikling av logo inngår ikke som en del av pakkene, men prises for seg.

* Bilder: For at nettsiden skal bli mest mulig autentisk er det fint om dere har egne bilder. Bruk av bilder må være godkjent av opphavsperson.  Bilder som du finner på internett er i utgangspunktet beskyttet av opphavsrett.

Vi er behjelpelige med å finne «royalty free» bilder som kan benyttes.

Hilsen gjengen i
Fonnfjell Reklamebyrå 
Petter

Kampanje nettsider 2023