Personvern

Fonnfjell Reklamebyrå AS behandler personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og epostadresse i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt ditt samtykke til.

Vi samler ikke inn personopplysninger gjennom vår nettside, kun ved eposter, samtaler eller andre måter. Opplysningene som blir sendt til oss lagres p vår e-postserver. Disse opplysningene behandles kun hos oss og/eller av de parter som direkte berøres av henvendelsen.

De opplysninger du oppgir benyttes kun til å utføre det oppdrag du gir oss.

Informasjonskapsler

Som en del av arbeidet med å lage brukervennlige nettsider, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettsiden vår. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å se hvordan og hvilke sider som benyttes på vårt nettsted. Verktøyet fanger opp din  IP-adresse. Vi ser også hvor mange som besøker våre nettsider, samt hvor lenge besøket varer. I tillegg vil vi se hvilke enheter (mobiltelefoner, nettbrett og desktop maskiner) som benyttes. Dataene lagres på Googles servere, hvor disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen får informasjonen lagres og bearbeides av Google. Det vil si at den lagrede IP-adressen ikke kan brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Personvern og informasjonskapsler