Grafisk utforming av Czardasfyrstinnen

Grafisk utforming av markedsmateriell for Opera Trøndelags hovedoppsetning, Czardasfyrstinnen. Program, SoMe-bilder, materiell til nettside, plakat, annonser og lampeskjermdesign.

Annonseproduksjon

I mange år har vi produsert og levert annonser for en rekke aviser og ulike byråkunder. Her ser du et utvalg av det vi har laget.

Grafisk utforming av Turandot for Opera Trøndelag

Grafisk utforming av markedsmateriell for Opera Trøndelags hovedoppsetning, Turandot. Billettomslag, animasjonsfilm, facebookbilder, nettsidemateriell, annonser, program, lampeskjerm, roll up, kinoreklame, veggbanner, snapchatfilter og invitasjoner.

Facebook- og instagramkampanje

I forbindelse med søknadsfrist og oppstart av nytt skoleår, laget vi kampanje på facebook og instagram for å bevisstgjøre hva montessoripedagogikken går ut på.

Kreative arbeider for Opera Trøndelag

I mange år har vi jobbet med Opera Trøndelag. Alt fra hovedoppsetninger, konserter og operapuber, til operagalla, kulinarisk opera og julehilsninger. Her finnes et utvalg av alle arbeidene vi har bidratt med.

Promovideo, bilder og annonsekampanje

For PcP.Norge fikk vi i oppdrag å lage en intern promoteringsvideo og stillbilder fra arbeidet med Nordlandsbanen, der PcP.Norge leverte komponenter til kabelkanalene. I tillegg har vi bidratt med annonsekampanjer.

Visuell identitet & nettside

For Flataas Gravferd har vi utviklet ny visuell identitet. I tillegg designet vi ny nettside, annonse- og facebook-maler, visittkort samt vegg- og bilfolie.

Logodesign og profilering for ByFest Stjørdal

Vi fikk oppdraget med å designe logo da Stjørdal skulle lage sin egen Byfest. Videre bisto vi med utvikling av merkevaren og produsere markedsmateriell. Bannere, omslag innstikksavis, annonser, materiell til digitale flater, program og flagg.

Petter

Logodesign og profilering for ByFest Stjørdal