Grafisk utforming av Turandot for Opera Trøndelag

Grafisk utforming av markedsmateriell for Opera Trøndelags hovedoppsetning, Turandot. Billettomslag, animasjonsfilm, facebookbilder, nettsidemateriell, annonser, program, lampeskjerm, roll up, kinoreklame, veggbanner, snapchatfilter og invitasjoner.

Nettside for Flora Montessoriskole

Vi har laget nettsiden for Flora Montessoriskole i Flornes. Vår case var å opplyse foreldre og foresatte om tilbudet. Målet var å øke antall søkere og gjøre montessoriskolen mer synlig på digitale flater.

Logo for Operaskolen

Operaskolen logo

På oppdrag fra Opera Trøndelag, tegnet vi logo for operaskolen. Musikkteater for barn og unge mellom 10 og 18 år.

Nettside for Opera Trøndelag

For Opera Trøndelag er det laget nettside. Den er bygget på WordPress og vi har gjort tilpasninger med detaljert informasjon om hvert enkelt arrangement. Her skal du også finne forestillingshistorikk og annen nyttig informasjon.

Logo og markedsmateriell for Grønberg Gård

I samarbeid med Grønberg Gård i Hommelvika designet vi logo for familiegården, samt etiketter for egenprodusert juice og syltetøy. Vi satte også opp informasjonsbrosjyrer om utleie av lagerplass, gårdsaktviteter og selskapslokale.

Logodesign og profilering for ByFest Stjørdal

Vi fikk oppdraget med å designe logo da Stjørdal skulle lage sin egen Byfest. Videre bisto vi med utvikling av merkevaren og produsere markedsmateriell. Bannere, omslag innstikksavis, annonser, materiell til digitale flater, program og flagg.

Petter

Logodesign og profilering for ByFest Stjørdal