Nettside for Kjeveortoped Aavatsmark

Utvikling og design av nettside som i første omgang skal rette seg mot fag og folk i bransjen. Vi har laget maler for publisering på instagram, og logoen er designet av oss på et tidligere tidspunkt.

Nettside for Flora Montessoriskole

Vi har laget nettsiden for Flora Montessoriskole i Flornes. Vår case var å opplyse foreldre og foresatte om tilbudet. Målet var å øke antall søkere og gjøre montessoriskolen mer synlig på digitale flater.

Nettside for Opera Trøndelag

For Opera Trøndelag er det laget nettside. Den er bygget på WordPress og vi har gjort tilpasninger med detaljert informasjon om hvert enkelt arrangement. Her skal du også finne forestillingshistorikk og annen nyttig informasjon.

Logo, nettside, profilbilder & video

For Joakim Ølstørns familiebedrift designet vi logo og nettside. Videre fotograferte vi miljøbilder og laget promoteringsfilm. Vi benyttet drone for oversiktsbilder av de flotte omgivelsene rundt gården. Se utdrag av bilder og film under.

Visuell identitet & nettside

For Flataas Gravferd har vi utviklet ny visuell identitet. I tillegg designet vi ny nettside, annonse- og facebook-maler, visittkort samt vegg- og bilfolie.

Petter

Nettside for Kvalitetssikring Midt-Norge NO AS