Madama Butterfly

Madama Butterfly holder en hatt

Årets hovedoppsetning til Opera Trøndelag var Madama Butterfly. Vi har bidratt med design av programmer, lampeskjermer og «forsnakk»-logo.

Ole Vig 200 år – utstilling

Vi fikk oppdraget av Stjørdal museum Værnes om å designe materiell til utstillingen «Folkevennen Ole Vig» i Kimen kulturhus. Dette i forbindelse med jubileumsforestillingen «Ole Vig 200 år». Vi designet tidslinje og faktavegg.

Profileringsmateriell

For Kirkebyfjellet i Meråker har vi hatt flere oppgaver. Logodesign, utvendig folie på bygg, skilt, etiketter, kart og gavekort. Scroll deg videre for å se et utvalg av hva vi har laget.

Brosjyre

Skatval Hornmusikklag arrangerte i juli 2023 en festforestilling. Vi fikk gleden avl lage brosjyren i forkant av denne.

Bluesfestivalen 2022

Over mange år har vi fått oppdrag fra Blues in Hell på utforming og oppsett av profileringsmateriell. Dette fikk vi også for festivalen 2022. Vi bidro med t-skjorter, miniprogram, utendørs bannere, plakat og bildekor.

Blues in Hell 2023

Gitarist på scenen

I år, som tidligere, har vi hatt produksjon av en del av markedmateriellet til Bluesfestivalen på Stjørdal, Blues in Hell. Plakater, banner, bilstreamer, t-skjorter, trekantfoldere, lampeskjerm og roll up. Her er et utvalg av årets jobber.

Grafisk utforming av Czardasfyrstinnen

Grafisk utforming av markedsmateriell for Opera Trøndelags hovedoppsetning, Czardasfyrstinnen. Program, SoMe-bilder, materiell til nettside, plakat, annonser og lampeskjermdesign.

Annonseproduksjon

I mange år har vi produsert og levert annonser for en rekke aviser og ulike byråkunder. Her ser du et utvalg av det vi har laget.

Grafisk utforming av Turandot for Opera Trøndelag

Grafisk utforming av markedsmateriell for Opera Trøndelags hovedoppsetning, Turandot. Billettomslag, animasjonsfilm, facebookbilder, nettsidemateriell, annonser, program, lampeskjerm, roll up, kinoreklame, veggbanner, snapchatfilter og invitasjoner.

Petter

Grafisk utforming av Turandot for Opera Trøndelag